Wat ik u te bieden heb!

Management ervaring, praktische kennis en daadkracht van een ondernemer.

verbindingWat mij uniek maakt is de combinatie van commerciële én operationele kennis en ervaring op directie niveau in groothandel en productie bedrijf, zowel nationaal als internationaal.

Daarnaast ben ik een natuurlijke peoplemanager en leider, hands-on, die de nodige ervaring heeft met het initiëren en realiseren van verandering en het realiseren van een (duurzaam) operationeel en commercieel resultaat. Naast mijn brede ervaring bied ik u de passie, inzet en daadkracht van een ondernemer.

Duurzame verbetering van het B2B-bedrijfsresultaat daar sta ik voor. Met een commerciële focus op onderscheidend vermogen, en operationeel door slimme processen en kostenbeheersing. Door know-how te combineren met know-why!

Meer over de resultaten die ik met mijn team en met een bewezen, respectvolle aanpak gerealiseerd hebt vindt u hier

Uitgebreide gegevens over mijn achtergrond treft u aan op deze webpagina. In aanvulling daarop kunt u op mijn LinkedIn profielpagina lezen wat anderen over mij schrijven.

Ik ben geen theoreticus, bied geen geaccrediteerde opleiding en leid ook niet op voor een geaccrediteerd examen. Wel besteed ik de nodige aandacht aan  een integrale aanpak inclusief verandermanagement, resultaatgerichtheid en een Lean gerelateerde cultuur, gedrag-, denk- en leermomenten gebaseerd op uw unieke situatie, prioriteiten en behoefte. Maatwerk is standaard.

Hopelijk heeft u de informatie gevonden die u zoekt.
Zo niet, dan hoor ik dat graag!

Mijn contactgegevens vindt u hier.

wp-referenties

De juiste zaken juist uitvoeren en het gewenste resultaat boeken!