Wat bied ik u?

wp-handschuttenGraag ondersteun ik uw onderneming met het (duurzaam) verbeteren van uw bedrijfsresultaat. Daarbij breng ik uw processen en mensen op een hoger plan.

Door de in de organisatie
beschikbare kennis te combineren met Lean kennis en mijn brede management ervaring.  De reden waarom leest u hier. Daarnaast maak ik gebruik van generieke (verander-) management kennis én ervaring.

Dat kan in de vorm van een Lean training of in de vorm van een tijdelijke of vaste management functie, in  loondienst of als ZZP-er en tegen een vaste vergoeding of met een resultaat afhankelijke vergoeding.

Verder bied ik u de mogelijkheid meerdere korte trainingen effectief te combineren met een tijdelijke ondersteuning of coaching in de dagelijkse praktijk, en afgestemd op uw specifieke behoeften. Leren én doen.
De perfectie Lean aanpak!

Als Lean ambassadeur bied ik tevens de gelegenheid om kennis te maken met Lean in de vorm van een workshop of spreekbeurt o.i.d., tegen een reiskosten vergoeding.

Met plezier maak ik tijd vrij om vrijblijvend te verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen of doen. Mijn contactgegevens vindt u hier.

Hopelijk tot binnenkort!

wp-lean