Doel, doen & discipline

wp-latUitgangspunt bij de training is het centrale doel (een probleem of uitdaging) van uw organisatie. Uw strategie, missie en visie staat centraal. Om het gewenste bedrijfsresultaat te behalen of zelfs te overtreffen!

Processen stabiliseren, ontdoen van verspillingen, standaardiseren en (waar mogelijk) versimpelen, verbeteren en visualiseren.

Graag wil ik u en uw mensen uitdagen om vooral te doen. Liefst vanaf de eerst dag. Zelf te ervaren, zelf te experimenteren en zelf succes te hebben. Zo ontstaat een cultuur van continu verbeteren! Graag deel ik volgende presentatie.

Mijn passie is kennis overdragen, en faciliteren in de dagelijkse praktijk. De eigenaar van het proces of van de uitdaging helpen de discipline vast te houden om gestructureerd te werken (focus, standaardwerk én probleemoplossen) en de nieuwe kennis zelf dagelijks toe te passen en te blijven verbeteren!

Deze discipline verhoogt de prestatie van de organisatie, en heeft niet te maken met controle door het management. In tegendeel, discipline brengt zelfsturing binnen grenzen. Meer over discipline leest u hier.

wp-resultaat3