Mijn profiel

Resultaat realiseren, kosten verlagen, processen optimaliseren
en het beste uit mensen halen.

puzzelWat mij uniek maakt is de combinatie van operationele en commerciële kennis en ervaring op directie niveau. Daarnaast ben ik een natuurlijke peoplemanager en leider, die op korte termijn resultaat boekt zonder concessies te doen aan een duurzame, lange termijn visie.

Ik voel mij thuis in een dynamische en ambitieuze B2B-omgeving.
team

Successen heb ik gerealiseerd met het creëren van onderscheidend vermogen, het herinrichten en verbeteren van processen, gedragsverandering (respectvol inefficiënte patronen doorbreken), crisismanagement en Lean-denken én doen.

Daadkrachtig en natuurlijk leiderschap, praktisch en zichtbaar op de werkvloer. Gericht op resultaat, proces en mens, en continue ontwikkeling. Richting geven, verbinden en faciliteren staan daarbij centraal.

Daarbij ben ik betrokken, toegankelijk, participerend en communicatief sterk op alle niveaus. Ik krijg vertrouwen en zaken gedaan!

Ik ben (zakelijk) creatief, klant- en relatiegericht, energiek, analytisch, toegankelijk, pragmatisch, humoristisch, hands-on, stressbestendig en nuchter. Ik sta voor ‘mijn zaak’ en team, ik leid en coach, en heb daarbij een sterke intrinsieke drive. 

Voor mijn complete cv en meer verwijs ik u graag naar deze web pagina.

wp-lean

Deze link brengt u naar het overzicht van alle onderdelen van mijn e-CV